foto Concasor cu falci   zoom  mareste imaginea

Contactati-ne si vom găsi solutia optimă pentru dumneavoastră !

SOLICITARE DETALII PENTRU: ID49-:-Concasor-cu-falci
Nume Oras
Tel Email :  
Mesaj
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.
cod verificarecode  
Concasor cu falci

Societatea noastra va pune la dispozitie o varietate de falci diferite pentru majoritatea marcilor si modelelor de concasoare, disponibile in doua variante, 14% si 18% Mangan, in functie de tipologia materialului de concasat. Profilul dintilor poate fi, de asemenea, diferit :patrat sau ascutit, simplu sau chiar patrat si ondulat. Furnizam consumabile atat din mangan, turnate, cat si din otel calit.

1. PROFILUL Supertooth – Acest profil este standard pentru multe dintre marcile de concasoare.Este potrivit pentru cariere si majoritatea aplicatiilor de reciclare si ofera o durata de viata excelenta a falcilor fara a compromite duritatea sau forma produsului finit.

2. PROFILUL Standard Tooth (dinte standard )- potrivit pentru cariere si reciclare, exceleaza in aplicatii care implica un continut mare de armatura a materialului concasat.

3. PROFILUL Multitooth- recomandat pentru industria de reciclare. Acest profil ascutit este ideal pentru aplicatiile de reciclare cu preponderenta acelea care implica beton. Este de asemenea tolerant in cazul concasarii asfaltului.

4. PROFILUL Quarry Tooth- aceste falci sunt utilizate in cazul materialului foarte dur, abraziv. Are o durata de viata mai mare datorita profilului mai adanc si lat al dintelui . Este de asemenea recomandat in cazul prelucrarii pietrei de rau.

menu height