foto Ciocane   zoom  mareste imaginea

Contactati-ne si vom găsi solutia optimă pentru dumneavoastră !

SOLICITARE DETALII PENTRU: ID202-:-Ciocane
Nume Oras
Tel Email :  
Mesaj
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.
cod verificarecode  
Ciocane

Terra-Agregate furnizeaza ciocane pentru majoritatea tipurilor de concasoare. In functie de duritatea materialului concasat, acestea sunt fabricate din Mangan, Crom, Martensitic si Ceramica.

CIOCANELE DIN MARTENSITIC:
Utilizate cu preponderenta in cazul concasoarelor primare.
Duritate: 55-56HRc
Grosime maxima: pana la 1800mm
Greutate: pana la 800 kg
Ciocanele confectionate din Otel Martensitic sunt utilizate in industria de reciclare, avand o resistenta ridicate la abraziune si un risc scazut de rupere.
BENEFICII:
- durata de viata mare
- risc scazut de rupere
- raport bun calitate-pret
- productivitate ridicata a concasorului
- interval mare de mentenanta

MARTENSITIC CERAMIC – ciocanele din Martensitic –Ceramic sunt utilizate in principal in industria de reciclare. Sunt create pentru a oferi o mai mare durabilitate mai mare materialului Martensitic combinat cu rezistenta excelenta la abraziune a insertiilor ceramice.Ciocanele din Martensitic cu insertii ceramice sunt mai putin predispuse la deteriorare decat cele din Crom ca atare dimensiunea materialului de concasat este restricionata doar de gura de alimentare a concasorului.

MANGAN - Acest aliaj este utilizat in principal in cazul concasoarelor primare.Ciocanele din Mangan vor fi utilizate atunci cand se doreste o rezistenta sporita la soc .

18% MANGAN- acest aliaz este utilizat pentru standard in cazul aplicatiilor de cariera sau reciclare. Are o duritate initiala in jur de 230 BHN (Brinell Hardness) care poate creste pana la 400 BHN.
14% si 22% MANGAN -sunt dispozibile ca si optionale. Aceste alternative pot fi de multe ori cea mai buna optiune pentru aplicatiile dumneavoastra. 14% Mangan opereaza in conditii obisnuite si pot atinge o duritate de pana la 450-500BHN. In cazul materialului moale precum calcarul ciocanele cu 14% Mangan sunt mult mai eficiente decat 18 sau 22% mangan. 22% Mangan precum si 18% mangan au o rezistenta initiala mai mare de cca. 248BHN. In conditii de piatra dura ciocanele din 22% mangan au o durata de viata mai mare.

CROM-Ciocanele din Crom sunt alegerea ideala in cazul materialului foarte abraziv cand rocile ce urmeaza a fi concasate nu sunt de mari dimensiuni sau nu se opereaza cu moloz reciclat. Nu este indicata folosirea ciocanelor din crom daca materialul concasat contine metal. Ciocanele sunt furnizate avand o duritate initiala de 650 BHN care nu creste pe durata lucrului.dimensiunea materialului concasat trebuie sa fie limitata pentru prevenirea deteriorarii ciocanelor. Pentru ciocanele de crom dimensiunea recomandata a materialului de concasat este de 300mm. Ciocanele din crom au o durata de viata mai mare decat cele din mangan(de pana la 3 sau 4 ori mai mare)

Ciocane pt majoritatea tipurilor de concasoare
menu height